Els dits en garra i dits martell són deformacions dels dits del peu, provocant  l’aparició de callositats i/o pelades per la fricció amb el calçat, causant molèsties molt doloroses.

Les sabates de taló, de punta molt estreta o molt ajustades poden produir un desequilibri en tendons i músculs del peu, afavorint així l’aparició d’aquestes deformitats als dits.

Aconsegueixi comoditat pels seus peus. A Stil&Peu, trobarà una àmplia selecció de calçat amb un ample adequat, fets amb pell o licres elàstiques, materials suaus que s’adapten a la forma del peu amb l’interior folrat i sense costures.

Estem recomanats per podòlegs i traumatòlegs.

Visiti’ns al C/ Diputació 437 de Barcelona, on personal qualificat l’atendrà de forma personalitzada per trobar la millor solució.

També pot consultar els models del nostre ampli estoc a: www.stilpeu.com

A Stil&Peu:

Disposem d’amples que van del 12 al 20 o de G fins al D. Tots aquests amples cobreixen les necessitats més comuns del peu o plantilla. Les nostres numeracions van del 35 al 41 en dona i del 39 al 46 en home.

Una de les característiques principals del nostre calçat són les soles d’última generació. Aquestes ens ajuden a caminar amortiguats, amb flexibilitat en planta i sense pes. L’objectiu és aconseguir que la flexió de l’avantpeu al caminar sigui natural sense haver de forçar la sola per ser massa rígida.

Seguint les recomanacions del col·lectiu “Podòlegs – Traumatòlegs”, les alçades de tacó estan entre 2,5 – 3 cm, fins un màxim de 5 cm. En qualsevol cas, es recomana que el tacó tingui la màxima superfície de contacte al terra per tenir una petjada estable i segura.

L’atenció especialitzada i personalitzada en mans d’especialistes és de gran ajuda pels  nostres clients. D’aquesta forma podem entendre i aplicar les recomanacions del Podòleg o Traumatòleg a les seves futures sabates. O bé, si aquest no és el cas, calçant de forma correcta a les persones que dipositen la seva confiança en el nostre criteri.

Parada de metro: L2 – Parada monumental

Parada autobús: Gran Via – Sardenya. Nº: 6, 7, H12, 62 i V21