La importància d’una bona sola per a calçat apte per a plantilles.

La sola de les sabates és un dels elements al qual parem una especial atenció a l’hora de fer la selecció de la nostra àmplia oferta de sabates a Stil&Peu.

Les funcions principals que han de complir les soles, són:

1.- l’aïllament al terreny.

2.- que siguin antilliscants per no patinar.

3.- que aportin estabilitat al caminar.

Aspectes a destacar de la sola a l’hora d’escollir una sabata apte per a plantilles:

Ample de la sola:

Com més ample sigui la base de la sola, més estabilitat ens aportarà i, alhora, ens proporcionarà un caminar segur. L’ample de la base de la sola ha d’ésser proporcional a l’ample del nostre peu i/o plantilla personalitzada.

Des de Stil&Peu creiem que és important que la sola de la sabata s’adapti totalment a l’ample de la plantilla confeccionada a mida i compleixi així amb el tractament pel qual l’ha dissenyat el podòleg.

Materials:

Les soles fabricades amb materials d’última generació ens ajuden a caminar amortiguats, amb flexibilitat en planta i amb lleugeresa. L’objectiu és aconseguir que la flexió de l’avantpeu, al caminar, sigui natural sense haver de forçar la sola per ser massa rígida.

Una sola desgastada o excessivament tova pot produir una alineació incorrecta entre el peu i la plantilla personalitzada, contra-restant l’efecte del tractament i disminuint la seva eficàcia.

Som especialistes en sabates aptes per a plantilles, peu diabètic, ample adequat per a dolències com els “juanetes” i el dit martell…

Disposem de més de 300 models de tot tipus de sabates: “merceditas”, sabates amb cordons, amb velcro, sabates de vestir, botins, esportives i sabatilles.

Estem recomanats per podòlegs i traumatòlegs.

Visiti’ns al C/ Diputació 437 de Barcelona, on personal qualificat l’atendrà de forma personalitzada per trobar la millor solució.

També pot consultar els models del nostre ampli estoc a: www.stilpeu.com

Parada de metro: L2 – Parada monumental

Parada autobús: Gran Via – Sardenya. Nº: 6, 7, H12, 62 i V21